Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Hírek

Ország Boltja I. DÍJ
2014.02.07 23:11

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.huVersenyt szervezett Magyarország legnagyobb független árösszehasonlító oldala különböző kategóriákba, az Ország Boltja fődíjért.

A futópad-diszkont.hu, melynek üzemeltetője a Sport8, Sport és Fitnesz kategóriában I. helyezett lett vásárlói véleményei alapján 2013-ban, mellyel elnyerte az Ország Boltja 2013 MINŐSÉGI DÍJÁT!!

Köszönjük Mindenkinek!

A versenyről (forrás: árukereso.hu)

A verseny fő célja, hogy az internetező vásárlók szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legjobb minőségű, valamint a legnépszerűbb webshopokat. A verseny mindenki részére nyitott, a részvétel az üzletek számára ingyenes volt.

A verseny szabályai:

A versenyben Magyarországon bejegyzett cégek vehettek részt, akik online felületen (is) kereskednek és beregisztráltak a versenyben.

Verseny az Ország Boltja fődíjért: a Minőségi kategóriában induló webáruházak közül a legmagasabb összesített értékelést elérő üzlet nyerte el, vásárlói vélemények alapján.

Verseny a Minőségi díjért: a szavazásban csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott üzletbe érkező vásárlók vehettek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelték az üzlet szolgáltatásait, valamint a rendelés és kiszállítás menetét. A kérdőívek összesítése alapján lett kihírdetve termékkategóriánként az Ország boltja díj. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának aktív tagjai automatikusan, külön regisztráció nélkül részt vettek ebben a verseny-kategóriában. Minden kategóriában első, második és harmadik helyezést került kihírdetésre, a három legmagasabb összesített értékelést elérő üzletnek.

Forrás: www.arukereso.hu

Vissza