Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Hírek

ECO energiatakarékos futópad
2018.11.22 17:18

A BH Fitness ÚJ világújdonságnak számító "ECO" energiatakarékos üzemmódja
BH Fitness ECO mode futópad. A BH Fitness Group több évtizedes tapasztalatunk szerint, a fejlesztéseket legjobb működésük közben tesztelni, illetve értékelni. A fitneszgépek gyártása során évek óta kutatjuk és fejlesztjük az energiatakarékos, környezetkímélő lehetőségeket. A termékek számtalan környezetkímélő vizsgálatok tesztjeinek vetjük alá, és nem kis büszkeségünkre a vizsgált termékek első helyen szerepelnek a környezetbarát és energiatakarékos fitnesztermékek kategóriában a fitnesz üzletág keretein belül.

Futópadok: energiatakarékos és duplán környezetbarát edzőgépek
Egyes futópadok esetében a „Green Power Technológiát” cégünk már évek óta használja, mely sokkal energiatakarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé. A BH Fitness „Prisma” és az „F” modellek akár 25%-kal kevesebb áramot vesznek fel a hálózatból, azonos beállítás mellett, mint más márkájú futópadok. Ezt a világújdonságnak számító funkciót az ECO MODE gomb megnyomásával lehet működésbe hozni, amikor a futópadot vezérlő szoftver utasítást ad, és a futópad áramfelvételét csökkenti, körülbelül 25%-kal kevesebb áramot vesz fel a továbbiakban a hálózatból (állandó sebességnél és 0 dőlésszög értéknél).

ISO 14001 tanúsítvány a környezetkímélő termékek területén
A BH Fitness Group csakis a rendkívül szigorú elvárásokat támasztó ISO-14001 környezetvédelmi szabvány alatt vizsgálja fitnesz termékeit. Tisztában vagyunk azzal is, hogy a természetes energiaforrások egyre korlátozottabb mennyiségben állnak csak rendelkezésünkre. A környezetbarát eljárások igazi követői vagyunk, amit nem bizonyít jobban, minthogy a gyártási teszteket önként végezzük, egy tőlünk független szervezettel. BH energiatakarékos futópad funkció.

Vissza