Futópad cikkek

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.hu

Hírlevél

Futópad házhozszállítás

Futópad ingyenes házhozszállítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékajánló

Megbízható futópad üzlet

Elérhetőség

www.futopad-diszkont.hu
+36-1/877-4841

 

TOP termékek

Ifit alkalmazás NordicTrack Incline Trainer X22i futópad Life Gear Active futópad BH FITNESS TFT széria ICON

Hírek

2013.04.29 17:15
2013 Újdonság - Android, Apple futópadok

2013-ban megérkezett Magyarországra is a BH Fitness újdonsága, az i.Concept fitneszgép család, amely a piacon egyedül álló edzési és szórakozási lehetőséget képes nyújtani, mivel könnyedén csatlakoztathatjuk hozzá Apple készülékeinket.

Az i.Concept gépek kompatibilisek az iPod, az iPhone és az iPad készülékekkel, könnyedén összekapcsolhatóak velük és mint egy monitorként funkcionálnak és kettós funkciót töltenek be.

2013-ban már nem csak iPod, az iPhone és az iPad készülékekkel használható, hanem Bluetooth keresztűl már Android telefonokkal és táblagépekkel is kompatibilis.

Az i.Concept egyrészt konzolként működik, amelyekre különböző edzésprogramokat tölthetünk le és frissíthetjük folyamatosan újabb verziókkal. És nem kell beérnünk a klasszikus, egy idő után unalmassá váló programokkal, hiszen legendás esemélyeket is felidézhetünk (New York City Marathon, L'Alpe d'Huez, stb.) és a részeseivé válhatunk, vagy az általunk meghatározott útvonalakon tehetjük próbára magunkat.

Ezen felül miután kiválasztottuk és elindítottuk az épp aktuális edzésprogramot, amíg ez a "háttérben" fut, kihasználhatjuk az Apple készülékünk minden egyéb előnyét, szörfözhetünk a neten, chatelhetünk, zenét hallgathatunk, filmet nézhetünk, olvashatunk, stb.

Nézd meg a már rendelhető i.Concept futópadjainkat, a BH Fitness i.F2W és a i.F4R futópadot!

Már megjelentek az első, ingyenesen letölthető alkalmazások a az i.Concept gépekre.

Az egyik legizgalmasabb a Run on Earth, amely már a V1.2-es verzióval büszkélkedhet és az otthoni edzést kombinálja a valós helyszíneken való barangolással.

Run and Earth video: