Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

top-futopadok-2018-2019

Futópadok összehasonlítás - A legjobb futópadok áttekintése 2018 - 2019 - Olvasd el, vásárlás előtt!

Miért vásároljon futópadot?

A futópad vásárlása legtöbbször azt jelenti, hogy többé
nem kell egy izzadt, zsúfolt edzőteremben edzeni,
nem kell illatos öltözőkben mozogni,
nem kell az időjárástól függeni, 
nincs többé elkerülhetetlen kutyapiszok,
és nem kell a sötéttől, kerékpárosoktól és autósoktól félni.  

Ráadásul a futópadok nem csak egy jobb hely a futáshoz, de a legtöbb futópad programjainak köszönhetően jobban segítheti a fogyást, javíthatja a szív egészségét, az izmok erősödését, és növelheti kitartását!

Otthoni edzése közben telefonon is beszélgethet, laptopján vagy táblagépén dolgozhat, tévét is nézhet. Mivel a futópad segítségével több feladat is elvégezhető, edzése szórakoztatóbbá és vonzóbbá válhat

Felkeltettük érdeklődését? Akkor, érdemes tovább olvasni cikkünket. Összeállítottuk a 2019-ben elérhető legjobb futópadok listáját. Mielőtt azonban az egyes modellekkel foglalkoznánk, röviden áttekintjük a különböző típusú futópadokat, hogy segítsünk tájékozott vásárlási döntésben.

A tökéletes futópad megtalálása: figyelembe veendő tényezők

Igazi kihívás az a feladat, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő futópadot. A legtöbb ember úgy véli, hogy a futópad megtalálása könnyű feladat, de ez messze van az igazságtól. A feladat könnyebbé tétele érdekében, most röviden az alábbiakban ismertjük azokat a fő tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a futópad vásárlásánál. 

Futni, kocogni vagy gyalogolni szeretne (vagy együtt az egészet)? Ez az első kérdés, amelyet meg kell válaszolnia, mielőtt megvásárol egy futópadot. Több mint 10 éves tapasztalatunk alapján azt vettük észre, hogy a fogyasztók olcsóbb futópadot vásárolnak, arra gondolva, hogy azok is alkalmasak önnek és teljes családjának minden jellegű felhasználásra. Ne essen bele ebbe a csapdába - mindíg előre gondolja át edzés igényeit az ön és családja számára. Ebben próbálunk úgy segítséget nyújtani, hogy a futópadokat több kategóriába osztjuk fel vásárlási igény-alapján. Ne felejtse el, hogy a kissebb árkategóriájú futópadok sétálásra, kocogásra és könnyebb futásra szolgálnak - nem pedig a közelgő berlini maraton edzésére.????

Mennyit szeretne költeni a futópadra*? Most, hogy már tudja a futópad igényét / célját, a következő lépés a költségvetés beállítása. Könnyű elveszelni az árak között, könnyű elkölteni rengeteg pénzt is. Mit értünk ezen? Ha olcsó, nem egy olyan futópadot vesz, amely segít elérni előre kitűzött céljait, akkor nem fogja használni. Ha túl sokat költ rá, akkor még több stresszt fog okozni, és ez a stressz negatív hatással lesz az egészségre.

* MEGJEGYZÉS - az ön számára a legjobb futópad vásárlást megpróbáljuk segíteni a megfefelő futaidejű hiteles vásárlással. Ez nagyszerű lehetőség a szükséges futópad megvásárlására és a költségek eloszlására, anélkül, hogy erre brutális mértékű kamatot fizetne. Az aktuális hitel lehetőségekről mindig érdeklődjön értékesítő kollégáinknál +36 1 877-4841 telefonszámon

Most, hogy átgondolta ezeket az alap kérdéseket, az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb funkciókat, amelyeket figyelembe kell venni a futópad vásárlása előtt:

Futófelület - Az egyik első szempont, amelyet figyelembe kell venni, különösen akkor, ha magas felhasználóról vagy a futópadon való mozgási fajtájáról tapasztalat mértékéről beszélünk. Az otthoni futópadok szőnyegének hossza általában 110 és 155 cm között  mozognak, míg szélességük átlagosan 35 (rendkívül szűk, és nagyon kevés mozgásteret kínál) és 55 cm (extra széles, mely nagyon gyors, vagy intervallum futásra is megfelel) között lehetnek.

Motor teljesítménye - minél erősebb a motor, annál hosszabb ideig  fog tartani a futópad és annál nagyobb lesz a teljesítménye nagy sebességgel. Valamint, minél erősebb a motor annál nehezebb embert tud megmozgatni.

Technológia - A futópad egy befektetés, egy olyan befektetés, amely meg szeretne győződni arról, hogy rutinszerűen használják. Az olyan technológiák, mint a bluetooth/WiFi kapcsolat, nagy érintőképernyők, USB portok, pulzusmérő, továbbfejlesztett futó programok és egyéb funkciók javítják és ösztönzik az edzést.

Minőség és tartósság - Olyan futópadot szeretne vásárolni, amely hosszú ideig tart. Keressen egy jó súlyú futópadot, mivel ez azt jelzi, hogy a gép biztos, hogy jól felépített. Ezenkívül olyan futópadot szeretne, amelyben nem kell gyakran alkatrészek cserélni, akkor jó garanciális háttér (1-2 évnél hosszabb) rendelkező futópadot válasszon. A

Gyártási minőség és történelem - Az egyik első dolog, amelyet a futópad vásárlásakor figyelembe kell venni, a gyártó minősége. Mennyi ideje és hol gyárt a cég futópadokat, és mit mondanak az emberek termékeikről?

Mindezen tényezőket szem előtt tartva kiválasztottuk a 2019 legjobb futópadjait, és ennek megfelelően rangsoroltuk őket. Észre fogja venni, hogy a legnépszerűbb futópadjaink általában 290000–490000.-Ft közötti tartományban vannak. Ez az ár kategória lehetővé teszi, hogy olyan gépet vásároljon, amely rendkívül jól fel van építve, lehetővé teszi a kemény edzést, és rendelkezik a szükséges technológiával, hogy éveken keresztül motivált edzést biztosítson.

Legjobban ajánlott futópadok vásárlói visszajelzések és a összehasonlító oldalak alapján:

BH Fitness i.F2W i.Concept futópad NordicTrack T7.0 futópad OMA Creative C1 futópad (5110CA)
Bővebben Bővebben Bővebben

 


BH Fitness i.F2 futópad család évek óta vezeti a ranglistát népszerűség, garancia, ár/érték, minőség és megbízhatóság kategória összehasonlításban a független sportvilag.net online életmód magazin szerint.

A BH Fitness másik futópad ár összehasonlítás felmérése Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldalán történt. A felsorolás 2017. január - 2018. április  30 közötti átlagállapotot tükröz, és az első 100 futópad összehasonlításából került ki a gyártók rangsorolást is figyelembe véve. A vásárlók 2017/2018. évi véleményei és népszerűség alapján: Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat.
Jelenleg 1.898 üzlet, mintegy 6.350.000 db termékével képviselteti magát a megmérettetésre


2018 előtt a BH Fitness F2 futópad évek óta vezette a ranglistát népszerűség, ár/érték, minőség és megbízhatóság kategória összehasonlításban. 

Az Árukereső megmutatja a futópadok vásárlása előtt állóknak, hogy:

  • melyik futópad, futópadok forgalmazó mennyiért árusítja termékét
  • melyik futópad bolt megbízható
  • milyen tulajdonságokkal bír az adott futópad termék
  • milyen véleményeket írtak futópadok-ról mások a vásárlást követően a termékről és a boltról
  • mindezek mellett látható, hogy melyik futópad áruház milyen áron és mennyi idő alatt szállítja ki az adott terméket


Az F2 futópad vélemények:  
"Ismerősöm ajánlotta, aki ezt a tipust már 2 éve használja. Nálam fontos szempont volt ezen felül a megbizhatóság, a csendes működés (a  szomszédok miatt), a könnyű kezelés és természetesen az összehajthatóság."          

"Otthoni használatra tökéletes futópad. Ketten használjuk a feleségemmel és teljesen meg vagyunk vele elégdedve."  

" Mai napon vásároltam a debreceni sport8 üzletben a futópad-ot, ahol kipróbáltam és tökéletesen olyan volt, mint az edzőtermi padok. Nemrég össze is szereltem otthon, ami mindössze 20 percet vett igénybe. Tökéletes a termék."  

"Egy szuper futópad, szerintem az egyik legjobb ár/érték aránnyal, a legjobb döntés volt, hogy ezt választottam!"

"Nem csak hogy rövid időn belül megtérül az ára, azáltal, hogy nem kell költenem horror összegeket konditerem bérletre, ha minden nap, időjárástól függetlenül szeretnék rendszeresen edzeni, de így rengeteg időt is spórolok, hisz mindig kéznél van."

További vélemények az arukereso.hu oldalon az F2W dual futópad véleményeknél!


2019 legújabb futópadjai:

A Nordictrack S40 melyek Touch & Fun (konzolba integrált WIFI kapcsolódású érintőképernyő) technológiával rendelkeznek!

Üdvözöljük a BH Fitness Touch & Fun világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. A BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness tervezésének köszönhetően a jövő futópad tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

Élvezze az ÚJ BH Fitness BH Touch & Fun egyedi 9” érintőképernyős kialakítást, ahol edzés közben nézhet filmet, televíziós műsort, böngészhet online kedvenc közösségi hálóján, ellenőrizheti az e-maileket, vagy hallgathatja a zenéit Bluetooth rendszeren keresztűl ... miközben edzését végzi. Idő vagy unalom már nem mentség, hogy nem mozogjon.