Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

TOP futópad márka

Futópadok összehasonlítás 2017/2018 (vásárlói vélemények alapján)


BH Fitness i.F2 futópad család évek óta vezeti a ranglistát népszerűség, ár/érték, minőség és megbízhatóság kategória összehasonlításban a független sportvilag.net online életmód magazin szerint.

A BH Fitness másik futópad összehasonlítás felmérése Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldalán történt. A felsorolás 2017. január - 2018. április  30 közötti átlagállapotot tükröz, és az első 100 futópad összehasonlításából került ki a gyártók rangsorolást is figyelembe véve. A vásárlók 2017/2018. évi véleményei és népszerűség alapján: Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat.
Jelenleg 1.898 üzlet, mintegy 6.350.000 db termékével képviselteti magát a megmérettetésre.

Futópadok összehasonlítása a vásárlók véleményei alapján 2017. január - 2018. április 30 között!


1. BH Fitness i.F2W futópad
2. NordicTrack T7 futópad
3. LifeGear WalkFIT

2017 előtt a BH Fitness F2 futópad évek óta vezette a ranglistát népszerűség, ár/érték, minőség és megbízhatóság kategória összehasonlításban. 

Az Árukereső megmutatja a futópadok vásárlása előtt állóknak, hogy:

  • melyik futópad, futópadok forgalmazó mennyiért árusítja termékét
  • melyik futópad bolt megbízható
  • milyen tulajdonságokkal bír az adott futópad termék
  • milyen véleményeket írtak futópadok-ról mások a vásárlást követően a termékről és a boltról
  • mindezek mellett látható, hogy melyik futópad áruház milyen áron és mennyi idő alatt szállítja ki az adott terméket


Az F2 futópad vélemények:  
"Ismerősöm ajánlotta, aki ezt a tipust már 2 éve használja. Nálam fontos szempont volt ezen felül a megbizhatóság, a csendes működés (a  szomszédok miatt), a könnyű kezelés és természetesen az összehajthatóság."          

"Otthoni használatra tökéletes futópad. Ketten használjuk a feleségemmel és teljesen meg vagyunk vele elégdedve."  

" Mai napon vásároltam a debreceni sport8 üzletben a futópad-ot, ahol kipróbáltam és tökéletesen olyan volt, mint az edzőtermi padok. Nemrég össze is szereltem otthon, ami mindössze 20 percet vett igénybe. Tökéletes a termék."  

"Egy szuper futópad, szerintem az egyik legjobb ár/érték aránnyal, a legjobb döntés volt, hogy ezt választottam!"

"Nem csak hogy rövid időn belül megtérül az ára, azáltal, hogy nem kell költenem horror összegeket konditerem bérletre, ha minden nap, időjárástól függetlenül szeretnék rendszeresen edzeni, de így rengeteg időt is spórolok, hisz mindig kéznél van."

További vélemények az arukereso.hu oldalon az F2W dual futópad véleményeknél!

BH Fitness Touch & Fun series

2018 legújabb futópadjai:

A BH Fitness TFT futópadok melyek Touch & Fun (konzolba integrált WIFI kapcsolódású érintőképernyő) technológiával rendelkeznek!

Üdvözöljük a BH Fitness Touch & Fun világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. A BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness tervezésének köszönhetően a jövő futópad tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

Élvezze az ÚJ BH Fitness BH Touch & Fun egyedi 9” érintőképernyős kialakítást, ahol edzés közben nézhet filmet, televíziós műsort, böngészhet online kedvenc közösségi hálóján, ellenőrizheti az e-maileket, vagy hallgathatja a zenéit Bluetooth rendszeren keresztűl ... miközben edzését végzi. Idő vagy unalom már nem mentség, hogy nem mozogjon.