Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Milyen sportitalt válasszak?

Milyen sportitalt válasszak?

NUTREND UNISPORT - egy tökéletes megoldás erre!

Ionizált Nutrend UNISPORT sportitalok = hatékony szervezeti hidratáció az edzések alatt

Nutrend unisport sportital

A víz csak folyadékot pótol, de nem tartalmazza azokat a fontos szénhidrátokat és más hasznos összetevőket amelyek az edzés teljesítményének javításához szükséges.

Édes ásványvizek és üdítők nagyon sok szénhidrátot tartalmaznak és épp ezért nem alkalmasak a szervezet hidratálására, mert az ellenkező hatást váltják ki! A szervezetre és az edzés intenzitására egyaránt negatívan hatnak.

Ionizált Nutrend sportital, (lehet izotóniás vagy hipotóniás sportital) mely olyan fontos folyadékkal látja el a szervezetet ami tartalmazza azokat a szénhidrátokat, ásványi anyagokat, melyek  az izzadással távoznak a szervezetből. Akkor van rá szükség, ha a tréning intenzitása magas és 60 percig tart. A hipotóniás sportitalok hosszabb edzésidő és közepes intenzitási szint mellett hasznosak. A sportitalok használata edzés előtt, közben és azután is nagyon fontos!

A szervezet hidratálása edzés előtt: Az edzést csak teljesen hidratált szervezettel szabad elkezdeni! Igyon hipotóniás sportitalt 2 órával az edzése előtt! Az edzés előtt maximum 30 perccel fogyassza el az utolsó adag sportitalt!

A szervezet hidratálása edzés után: A sportolók az edzések alatt az izzadás által elvesztett folyadékot már a tréningek közben pótolják. Előfordul azonban, hogy ez nem megoldható, ilyen esetben az edzés befejezése után kell pótolni a Nutrend sportitalt. Ekkor akár az elvesztett folyadék 150%-a is bevihető a szervezetbe két órán belül.

Gazdaságos: 1 liter UNISPORT italkoncentrátumból 70 liter sportital készíthető.


NUTREND ISODRINX - a professzionális sportital

Annak az italnak amit edzés közben fogyaszt, tartalmaznia kell szénhidrátot, ásványi anyagot és más hasznos összetevőket. A nátrium a legfontosabb ásványi anyag, mely az izzadtsággal távozik a szervezetből. A NUTREND ISODRINX a nátrium mellett tartalmaz még magnéziumot, káliumot, és kalciumot is. Ezen ásványi anyagok miatt a termék igazán alkalmas a szervezet hidratálására és az intenzitási szint fenntartásra edzések közben.

Az intenzív edzések során a szervezet elsősorban szénhidrátokat használ fel energia nyerésre. A szervezet képes valamennyi szénhidrátot tárolni, melyek fokozatosan használódnak el a tréningek alatt. Ha a szénhidrát raktárak kiürülnek, a vér szénhidrát szintje lecsökken és ezzel minden sportoló rémálma valóra válik, azonnali teljesítmény csökkenéshez vezet és az edzés hamarosan véget is ér. A tréning minden órájában 30-60g szénhidrátot kell a szervezetbe juttatni. Ezzel az izotóniás sportitallal beviheti a szervezetébe az előbb említett ásványi anyagokat és szénhidrátokat.

A szénhidrát raktárak gyors feltöltésének másik módja az energia gél vagy energia szelet bevitele lehet (NUTREND ENDUROSNACK, NUTREND CARBOSNACK, NUTREND POWER BIKE BAR, NUREND VOLTAGE ENERGY CAKE, stb)

Nutrend-isodrinx
Nutrend ISODRINX recept!

-    Izotóniás sportital (525g/doboz): 7,5 liter készíthető, 1 Adag: 35 g /0,5 l
-    Hipotóniás sportital (525g/doboz): 10,5 liter készíthető, 1 adag: 35 g /0,7 l

Mit tud a NUTREND ISODRINX?

Frissítő ízben kapható izotóniás sportital, mely pótolja az edzés alatt elvesztett folyadék és ásványi anyag mennyiséget, energizálja a szervezetet. Segít a szervezet hidratálásában és pótolja az elvesztett folyadékot. A szervezeti regeneráció felgyorsítása érdekében a termékhez vitaminokat is adtunk.

Alkalmazás:

- a
szervezet hidratálására
- a szervezet ásványi anyag egyensúlyának fenntartására
- energizálásra
- az izomgörcsök kialakulásának megelőzésére