Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Hírek

2013 Újdonság - Android, Apple futópadok
2013.04.29 17:15

2013-ban megérkezett Magyarországra is a BH Fitness újdonsága, az i.Concept fitneszgép család, amely a piacon egyedül álló edzési és szórakozási lehetőséget képes nyújtani, mivel könnyedén csatlakoztathatjuk hozzá Apple készülékeinket.

Az i.Concept gépek kompatibilisek az iPod, az iPhone és az iPad készülékekkel, könnyedén összekapcsolhatóak velük és mint egy monitorként funkcionálnak és kettós funkciót töltenek be.

2013-ban már nem csak iPod, az iPhone és az iPad készülékekkel használható, hanem Bluetooth keresztűl már Android telefonokkal és táblagépekkel is kompatibilis.

Az i.Concept egyrészt konzolként működik, amelyekre különböző edzésprogramokat tölthetünk le és frissíthetjük folyamatosan újabb verziókkal. És nem kell beérnünk a klasszikus, egy idő után unalmassá váló programokkal, hiszen legendás esemélyeket is felidézhetünk (New York City Marathon, L'Alpe d'Huez, stb.) és a részeseivé válhatunk, vagy az általunk meghatározott útvonalakon tehetjük próbára magunkat.

Ezen felül miután kiválasztottuk és elindítottuk az épp aktuális edzésprogramot, amíg ez a "háttérben" fut, kihasználhatjuk az Apple készülékünk minden egyéb előnyét, szörfözhetünk a neten, chatelhetünk, zenét hallgathatunk, filmet nézhetünk, olvashatunk, stb.

Nézd meg a már rendelhető i.Concept futópadjainkat, a BH Fitness i.F2W és a i.F4R futópadot!

Már megjelentek az első, ingyenesen letölthető alkalmazások a az i.Concept gépekre.

Az egyik legizgalmasabb a Run on Earth, amely már a V1.2-es verzióval büszkélkedhet és az otthoni edzést kombinálja a valós helyszíneken való barangolással.

Run and Earth video: 

Vissza