Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

run-on-earth
BH Run on Earth program 2.1

BH Run on Earth program 2.1

run-on-earth
run-on-earth
run-on-earth
run-on-earth

Tréningezzen otthonában és lásson világot! A Run on Earth a PAFERS legújabb alkalmazása, kompatibilis a BH Fitness i.Concept futópaddal. Forradalmi újítás lesz a fitness világában.

Gyártó
Egyéb
Részletek

 Run on Earth program 2.1


Tréningezzen otthonában és lásson világot! Edzés és szórakozás egyben! A Run on Earth a PAFERS legújabb alkalmazása, kompatibilis a BH Fitness i.Concept futópaddal. Forradalmi újítás lesz a fitness világában.


- Beépített Google térkép 3 választható nézőpontból
- Könnyű érintőképernyős útvonal szerkesztés és beállítás
-  Edzés és szórakozás egyben
- Beépített médiakezelő felület az egészséges szórakozásért
- RoE rendszer felismeri az edzőgépet és kommunikál vele
- Fitneszgép reagál ha hirtelen megszünik a kapcsolat az Apple alkalmazással
- Többnyelvű támogatás a globális felhasználásért

A program Google Maps térképének segítségével a világon bárhol élvezheti a futás előnyeit anélkül, hogy otthonát elhagyná. Fusson el történelmi helyek mellett mint például, a római Colosseum, Empire State Building, Pisai Ferde Torony, stb.
- Valós élő nézet és az edzőgéppel való komunikáció.
- Dőlésszög autómatikus állítás - A Google Map térkép a terepviszonyoknak megfelelően változtatja
– Változatos edzésprogramok - több edzésprogram segíti a versenyekre való sikeres felkészülésre
- 3 fantasztikus térképnézet - Térképnézet: Könnyen nyomonkövethető a felhasználó jelenlegi helyzete a térképen. Utca nézet: A szabadban történő futást szimulálja a világ legtöbb utcáján. Muhold nézet: Általános nézetet ad a környékről ahol mozog.

Könnyen választható és szerkeszthető útvonalak. Run on Earth alkalmazás segítségével könnyen és kényelmesen választható ki az útvonal. Csak kattintson arra a helyre ahonnan indulni szertnénk majd ugyanilyen könnyen megadható a célpont is. Az alkalmazás kiszámítja az útvonal adatait a két pont között.
 Szeretné megváltoztatni a kiszámított útvonalat? Csak jelölje meg azokat a helyeket, ahol elszeretne haladni és az útvonal a kívánság szerint módosúl. Az alkalmazás akkor számítja ki az útvonal adatait, ha az már meg van adva (pl. távolság/terepviszonyok).Ű

Edzés szórakozás egyben. Edzés közben használja az internetes média felületet, hogy barátaival megossza edzésének eredményeit, motiváljon másokat, felhívja figyelmét különleges helyekre.  Az automata vagy manuális megosztás nagyon egyszerű, minden edzés végén a megosztás felajánlott Twitteren vagy Facebookon keresztül.

BH Fitness interaktív tréning - alkalmazások összefoglaló videó: