Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Life Gear futópadok

Life Gear futópadok - Ár/Érték arányból jeles!Minőség elérhető áron!

Life Gear Active
 futópad - Kis helyigény, komfortos használat

A Life Gear Active 97019 futópad megnyerő külsejével, különösen erős, 2,0 lóerő teljesítményű motorjával és a komfortos kategóriához tartozó futópadokra jellemző, 40 cm széles, kialakított futófelületével ideális a belépő szintű futópadok között. Egyszerűen kezelhető és sokoldalú - programdiagram kijelzővel is ellátott - komputerével Önnek is ideális segítőtársa lehet a Life Gear futópad abban, hogy az otthonában is tökéletes edzésélményt jelentsen a mindennapokban.

A Life Gear Hercules futópad rázkódás- és ütéselnyelő, ízületbarát futófelületével növeli a futás komfortérzetét. Összecsukható vázszerkezetéből adódó csekély tárolási helyigényének köszönhetően a Life Gear figyelemre méltó teljesítményét akár Ön is kihasználhatja és élvezheti az otthonában.

Bővebben a Life Gear Active futópadról:


Life Gear Walkfit futópad - Tökéletes ár/érték arány, komfortos használat

A Life Gear Comfort 97530 futópad kivételes külsejével, extra erős, 2,0 lóerő teljesítményű motorjával és a felső kategóriás futópadokra jellemző, 40 cm széles futófelületével ideális vásárlás a futni vágyók részére. Egyszerűen kezelhető és sokoldalú - programdiagram kijelzővel is ellátott - komputerével Önnek is ideális segítőtársa lehet a Life Gear futópad abban, hogy az otthonában is tökéletes edzésélményt jelentsen a mindennapokban.

Bővebben a Life Gear Walkfit futópadról

Life Gear futópadok megtekinthetőek és kipróbálhatóak központi bemutatótermünkben!