Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Hol vásároljunk futópadot?

Hol vásároljunk futópadot?

 

Az egészséges életstílusba való egyik legjobb befektetés egy az Önnek megfelelő futópad  beszerzése. Amikor ilyen futópadot vásárolunk, a minőség egy nagyon fontos szempont. Egy ismert futópad márka kiválasztása meggyőzheti a vásárlót abban, hogy egy jobban megtervezett és tartósabb edzőgép birtokosa a kevésbé ismert futópad márkákkal szemben. Általában elmondható az, hogy futópadot kétféle forrásból lehet megvásárolni. Az egyik lehetőség a nagyáruházak fitness üzleteiből, a másik pedig a speciális fitness ágazathoz köthető szakboltokból. 

A speciális fitness szaküzletek, amire a kifejezés is utal, főleg felső kategóriás fitness alkalmazásokat forgalmaznak, igaz ez a futópadokra is. A nagyáruházakkal ellentétben az ilyen üzletek mérete jelentősen kisebb, így a szűkös helyterületet igyekeznek minőségi termékekkel megtölteni. A speciális futópad forgalmazók vásárlás után is kapcsolatban maradnak a vásárlóval, így bármi kérdés-kérés esetén elérhetőek!

A nagyáruházak széles választékban és nagy mennyiségben forgalmaznak különböző termékeket, köztük fitness berendezéseket, mely érinti a futópad kereskedelmet is. Ha a  mindennapi élethez szükséges eszközökre, tárgyakra van szüksége akkor ez egy valóban jó megoldás, a nagy mennyiségben beszerzett árukat kedvező árakon kínálják. A komolyabb futópadok ára azonban még beszerzési áron is elég magas és az ilyen termékek már nem férnek bele az „olcsón sokat” kategóriába, így ezek a minőségi futópadokat nem itt találjuk meg elsősorban. Sokkal tanácsosabb ilyen esetben speciális fitness szaküzletek felkeresése.
 
Futópad vásárlás nagyáruházakból 

Ahogyan az életben a legtöbb dolog a pénzhez köződik, a futópad vásárlás nagyáruházból szintén lehet előnyös vagy hátrányos. Ezeket az alábbiakban ismertetjük:


Előny:

Olcsó vásárlás: Ha nem annyira elsődleges a legjobb futópad gyártók által biztosított minőség, és megelégszik a pénzkímélő, csak alapszolgáltatásokat nyújtó edzőgépekkel, akkor ez a megoldás ideális az Ön számára. Bár ebben az esetben nem részesülhet a professzionális edzőgépek által nyújtott extrákból, mégis lehetővé válhat a fő cél: az egészség megőrzése.

Hátrányok:

Alapszintű futópadok: sajnos az olcsó futópadoknak a minőségük sem igazán jó. Ez leggyakrabban azt jelenti, hogy kevés bennük a minőségi alkatrész, a hajtómotor teljesítménye kicsi, a kivitelezés pedig szegényes. Ha a futópadot csak sétálásra szeretné használni, akkor ezek a dolgok még nem szükségtelenül hátrányosak, de futás esetén már tanácsos komolyabb futópadot vásárolni.

Szakképzetlen eladók: a nagyáruházak csak igen ritkán tehetik meg azt, hogy minden részlegükre szakképzett és hozzáértő eladókat találjanak. Ebből következik, ha a futópaddal kapcsolatban részletekbe menő kérdéseket tesz fel, vélhetőleg nem kap majd rájuk kielégítő válaszokat.