Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

Energiatakarékos futópadEnergiatakarékos futópad - ECO üzemmód


A BH Fitness ÚJ világújdonságnak számító "ECO" energiatakarékos üzemmódja

BH Fitness energiatakarékos futópad = ECO funkció

Energiatakarékos futópadA BH Fitness Group: több évtizedes tapasztalatunk szerint, a fejlesztéseket legjobb működésük közben tesztelni, illetve értékelni. A fitneszgépek gyártása során évek óta kutatjuk és fejlesztjük az energiatakarékos, környezetkímélő lehetőségeket. A futópadok számtalan környezetkímélő vizsgálatok tesztjeinek vetjük alá, és nem kis büszkeségünkre a vizsgált futópadok első helyen szerepelnek a környezetbarát és energiatakarékos fitnesztermékek kategóriában a fitnesz üzletág keretein belül.

Futópadok: energiatakarékos és duplán környezetbarát edzőgépek

Egyes futópadok esetében a „Green Power Technológiát” cégünk már évek óta használja, mely sokkal energiatakarékosabb üzemeltetést tesz lehetővé. 2018-ban a BH Fitness "RC" és az „F” modellek akár 30%-kal kevesebb áramot vesznek fel a hálózatból, azonos beállítás mellett, mint más márkájú futópadok. Ezt a világújdonságnak számító funkciót az ECO MODE gomb megnyomásával lehet működésbe hozni, amikor a futópadot vezérlő szoftver utasítást ad, és a futópad áramfelvételét csökkenti, maximum 25%-kal kevesebb áramot vesz fel a továbbiakban a hálózatból (állandó sebességnél minimum 3% dőlésszög értéktőll).

ISO 14001 tanúsítvány a környezetkímélő termékek területén

A BH Fitness Group csakis a rendkívül szigorú elvárásokat támasztó ISO-14001 környezetvédelmi szabvány alatt vizsgálja fitnesz termékeit. Tisztában vagyunk azzal is, hogy a természetes energiaforrások egyre korlátozottabb mennyiségben állnak csak rendelkezésünkre. A környezetbarát eljárások igazi követői vagyunk, amit nem bizonyít jobban, minthogy a gyártási teszteket önként végezzük, egy tőlünk független szervezettel. BH energiatakarékos futópad funkció.

Energiatakarékos  futópadjaink között megtalálhatóak:

BH Fitness F1 Run Dual i.Concept futópad
BH Fitness i.F2W futópad
BH Fitness F2W TFT futópad - XXL futófelülettel
BH Fitness F4 TFT futópad - XXL futófelülettel
BH Fitness I.F4 futópad - XXL futófelülettel
BH Fitness i.F9 Run futópad - 55 cm futófelület széleséggel
BH Fitness RC09 TFT futópad