Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

PETL68718_1
PRO-FORM POWER 525I
399 900 Ft 
349 900 Ft

PRO-FORM POWER 525I

PETL68718_1
PETL68718_2
PETL68718_3
PETL68718_4
PETL68718_5
PETL68718_6

Sétálj, kocogj, vagy fuss! Kényelem és helytakarékosság.

Gyártó
Pro-Form
Jótálás
3 év általános
Teherbírás
125 kg
Motor teljesítmény
3,25 HP
Sebesség
0-18 km/h
Dőlésszög
0 - 10 %
Futófelület
140 cm x 46 cm
Kiemelt tulajdonság
iFIT kompatibilitás, összecsukhatóság, kiváló rugózat
Gyártó
Pro-Form
Garancia (otthoni használat)
36 hónap
13
399 900 Ft 
349 900 Ft
Kedvezmény: 13
Megtakarítás 50 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
RÉSZLETEK

PRO-FORM POWER 525I


Sétáljon, kocogjon, vagy fusson a Pro-Form Power 525i futópadon. Komfortos futópad kis helyigényekhez tervezve. 

Olyan paraméterek jellemzik, mint az 46x140 cm-es futófelület, 2,6 CHP folyamatos teljesítményű motor,  iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit alkalmazással.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - több ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra és egy opcionális táblagépre.

5” háttérvilágítású kijelző

Nyomon követheti az összes elégetett kalóriát és az edzés előrehaladását egy könnyen olvasható háttérvilágítású kijelzőn.

A 5"-os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és sebesség, valamint fel van szerelve iFit technológiával is.

Válasszon az előre beépített edzésprogram közül, melyek a futószőnyeg sebességét és a futófelület dőlésszögét automatikusan változtathatják a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Az iFit előfizetés külön kapható - érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Sétáljon, kocogjon, vagy fusson

Adjon bőven helyet a lábának a mozgáshoz a 46 x 140 cm nagyságú futófelülettel. Annak érdekében, hogy futópadjaink kiváló minőségűek legyenek, minden egyes futópadot egymillió cikluson át tesztelünk a felhasználó súlyának duplájával.

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Motorerő minden edzéshez

Trainer 8.5
Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített 4 Max. LE DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

1-TouchTM vezérlés

Akár intevall edzést szeretne végezni, vagy kedvet kapott a sprinteléshez, egyetlen gombnyomással teljes ellenőrzést gyakorolhat az edzés felett. Módosíthatja a futószőnyeg sebességét 0-18 Km/h között vagy dőlésszögét 0-10% között a konzolról egy gomb megnyomásával.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist

Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, a megfelelő tárolás érdekében. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Proshox Cushioning rezgéscsillapító rendszer

A Proshox Cushioning rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

Futófelület: 46 cm x 140 cm

A széles, 46 x 140 cm-es futófelület a ProShox TM párnázat segítségével, a lábai számára nagyobb lendületet és mozgásszabadságot biztosít és fokozza a kényelmet edzés közben.

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolhoz, hogy motivált maradjon edzése közben. Állítsa be a beépített 2x2" hangszórók han erősségét a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

ActivePulse™ Technology
pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG markolati pulzusmérő fémérzékelőket!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack és Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Adatok
Motor
2.6 CHP
Felhasználható testsúly
125 kg
Maximális sebesség
0-18 km/h
Dőlésszög
0-10%
Futószőnyeg méret
140 x 46
Önsúly
81 kg
Cikkszám
PETL68718
Tömeg
82 kg/db
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
2,6 CHP
motor (maximális teljesítmény)
3,25 HP
maximális sebesség
16 km/h
dőlésszög
0-10%
140 x 46
140 x 51 cm
rugózás
ProShox
kijelző
5" háttérvilágítású
programok
20
mp3/iPod bemenet
Igen/igen
ifit kompatiilitás
igen
pulzusmérés
Bluetooth karpánt
melkasöves pulzusmérés
Opcionális
összecsukhatóság
Igen
a termék méretei (cm)
183 X 83 X 160 cm
összecsukott méret
94 X 83 X 168 cm
termék súlya (kg)
81
max. felhasználható testsúly
135 kg
hálózati használat
Igen
csomagolt méret (cm)
192 X 77 X 29 cm