Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

OMA 3338EA futópad
OMA 3338EA futópad
349 900 Ft

OMA 3338EA futópad

OMA 3338EA futópad
OMA 3338EA futópad

OMA 3338EA futópad a népszerű család legújabb tagja.

Gyártó
OMA
Garancia (otthoni használat)
24 hónap
349 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

OMA 3338EA futópad

 

ISMERJE MEG AZ OMA KIEMELKEDŐ, ÚJ, OTTHONI HASZNÁLATÚ FUTÓPADJÁT. JÓL MEGTERVEZETT, TARTÓS FUTÓPAD, AMELYET A KÉNYELEM, STABILITÁS ÉS AZ EGYSZERŰSÉG JELLEMEZ.

TÖKÉLETESEN MÉRETEZETT KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KIVÁLÓ TESTMOZGÁS BIZTOSÍT EGYARÁNT FIATALOK ÉS IDŐSEK SZÁMÁRA FUTÁSHOZ, KOCOGÁSHOZ ÉS GYALOGLÁSHOZ IS.

Tökéletes megoldás Ha komfortos és biztonságos edzésre vágyik, ugyanakkor az ízületek védelme érdekében egy rugalmasabb felületen szeretne mozogni, akkor érdemes kipróbálni az ÚJ OMA futópadot!

A futópados edzés hatékony módja, hogy elérje a sportban kitűzött céljait. Formálja a testet, fejleszti az izomzatot és erőnlétet miközben kalóriát éget. A dőlési szintek segítségével a különböző izomcsoportokat edzhet, mint általában egy szabadban történő futás során. Tökéletes megoldás a kezdők és otthoni fitnesz kedvelők számára.

2,5 HP folyamatos teljesítményű motor
Élvezze a kiváló motorteljesítmény előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. Erős, 4 lóerős maximális teljesítményű motor 18 km/h maximális sebességet biztosít, 15 fokozatban állítható dőlésszög mellett. Nagyobb kihívást jelentő edzések sem okoznak kihívást.

Stabil, letisztult kialakítás
Az OMA Galaxy 3330EA futópad megörökölte a cég népszerű tulajdonságait, jellegzetes stílusát, de új elemeivel naprakész külsőt kapott. Érintőtelületű gombsor a középső és két oldali kapaszkodókon. Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának köszönhetően kisebb helyen biztonságosan tárolható. Kiváló kardió edzést, a rugózattal alátámasztott futófelület, egyenletes és zökkenőmentes motorhajtást biztosít.

Széles futófelület
50 x 142 cm-es, csúszásmentes futófelülettel rendelkezik, amely kényelmet, biztonságot és abszolút komfortot nyújt magasabb intenzitású edzésnél is. Rugózatának köszönhetően az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

Maximális terhelhetőség: 120 kg
Nagy teherbírása és robusztus kialakítása kiváló stabilitást biztosít a mindennapi edzéshez és a hosszan tartó terheléshez is. A vastag acélszerkezet és a széles talpkialakítás stabilitást és kiváló tartósságot biztosít.

Edzésprogramok
5 LED ablakú, háttér világítású monitor segítségével folyamatosan nyomon követheti edzési állapotát. A 36 előre beállított és 3 saját szerkesztésű program változatos edzés élményt biztosít minden felhasználó számára.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Könnyen felhajtható
Függőleges összecsukható rendszer, mely segít, kisebb helyen történő tárolásban. Lenyíló biztonságos hidraulika, megakadályozza, a kéz és láb sérüléseket.

Így tárolja!

A terméket érdemes összecsukott állapotban tárolni.

Használatra vonatkozó korlátozások

120 kg felett nem használható!

Garancia

36 hónap garancia

 

Adatok
Motor
2.5HP
Maximális sebesség
18 km/h
Dőlésszög
15 %
Futószőnyeg méret
142x50 cm
Önsúly
71 kg
Cikkszám
OMA-3338EA
Tömeg
91 kg/db
Használati útmutató - HU
Hasonló termékek