Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket! +36-1/877-4841

NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad + ajándék iFIT tagság
1 199 000 Ft
1 099 000 Ft

NordicTrack X22i Incline Trainer futópad + ajándék iFIT tagság

NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
NordicTrack X22i Incline Trainer futópad

+ ajándék iFIT tagság 53875.-Ft értékben. 440%-os dőlésszög, 22''-os nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Ajandék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Gyártó
NordicTrack
Garancia (otthoni használat)
36 hónap
8
1 199 000 Ft
1 099 000 Ft
Kedvezmény: 8
Megtakarítás 100 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

NordicTrack X22i Incline Trainer


+ ajándék iFIT 1 éves tagság!

Maximálisan testreszabható!

Próbálja ki a NordicTrack X22i Incline Trainer új, modern tervezésű 40%-os dőlésszögű futópadját. Lenyűgöző 22''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

A NordicTrack X22i Incline Trainer új és izgalmas funkciókat tartalmaz az edzés élményének növelése érdekében. A WhisperQuiet™ zajcsökkentő kialakítás, a rendkívül széles futófelület, a 40%-os dőlésszög valamint a nagy 4,25 LE folyamatos teljesítményű DurX™ Commercial Pro motor melynek köszönhetően pontosan az tudja a futópad, amit egy hosszú, erős edzés során elvárhat a felhasználó.

5x kalória égetés maximális dőlésszögnél


A LIVE Speed és Incline Control segítségével fokozhatja a kalória égetést futópados edzése közben, így páratlan edzési élményt kaphat.*

a dőlésszőg (incline) emelkedésének mértéke maximum 40%, de választhat akár a vízszintes futáshoz képest lejtmenetet (decline) is a max. -3%. A legjobb és legmegfelelőbb dőlésszög egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy az emelkedési vagy lejtés szöget egy gomb egyszeri megnyomásával is megváltoztatható közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

*3 km/h sebesség és 20 perces gyaloglás alatt, 90 kg-os átlagos felhasználó súlya mellett.

Extra nagy érintőképernyős kijelző
(TOTAL IMMERSION -
22” Color Touch-Screen Display )

X22i Incline Trainer kijelző
Merüljön el a hatalmas 22"-os színes érintőképernyőn, amely sokféle interakciót és szórakozást kínál az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében. Integrálva van az iFit technológiával a statisztikák nyomon követéséhez, a Google Maps képzési útvonalaihoz és testre szabott edzésekhez.

Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos legyen, beleértve a vezetékek kiváló minőségét és szigetelését, a termo kikapcsolást és a szigorú UL gyártási tanúsítványt. A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

IN-BUILT Sound System

NordicTrack X22i hangfal rendszer
Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

ONETOUCH vezérlők


Egy gomb nyomású, érzékeny kezelőszervek a sebesség (0 és 20 km/h között) és a dőlésszög (-6% - 40% között ) extra gyors állítása érdekében. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

Futófelület: 56 cm x 152 cm

Nordictracj X22i futófelület
Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A NordicTrack X22i Incline Trainer frissített Reflex™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack X22i ventilator
Halk, akár a suttogás – a beépített három ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

Pulzusmérés

NordicTrack X22i pulzusmérő szenzor

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő szívritmus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok

Az iFit™ tagságával együtt több mint 400 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
(A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)

A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps által vezérelt edzésprogramok, illetve futtathatók még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel. A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 2450n a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

Garancia

36 hónap


motor (Folyamatos teljesítmény)
4,25 CHP
motor (maximális teljesítmény)
-
maximális sebesség
20 km/h
dőlésszög
-6% - +40%
futófelület
152 x 56 cm
rugózás
Reflex
kijelző
Érintőképernyős
programok
400
mp3/iPod bemenet
Igen/Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
Igen
melkasöves pulzusmérés
Opcionális
Bluetooth
összecsukhatóság
Nem
a termék méretei (cm)
183 x 101 x 178
összecsukott méret
-
termék súlya (kg)
145 kg
max. felhasználható testsúly
135 kg
hálózati használat
Igen
fővezeték tartalmaz Igen
csomagolt súly (kg)
-
csomagolt méret (cm)
193 x 102 x 85
Adatok
Motor
4,25 CHP
Felhasználható testsúly
135 kg
Maximális sebesség
20 km/h
Dőlésszög
-6 % és +40 %
Futószőnyeg méret
152 cm x 56 cm
Önsúly
145 kg
Cikkszám
NETL27719
Hasonló termékek