Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
599 900 Ft

NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack S45i futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

10''-os érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti az internet által nyújtott legfrissebb edzéseket és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Ajandék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Gyártó
NordicTrack
Garancia (otthoni használat)
36 hónap
599 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
RészletekNordicTrack S45i futópad

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

Jó felszereltség, kedvező ár!

Élvezze a futás sokszinűségét a NordicTrack S45 futópadon. Több mint 2000 előre beállított edzésprogrammal az iFit kompatibilitás végtelen változatosságot kínál a futásához.

Brutál motortteljesítmény, magas élettartalom, kiváló rugózat, csendes és egyenletes működés, mi kell még egy futópadban.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Érintőképernyős kijelző
(10” Color Touch-Screen Display)Csatlakozzon az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. A 10" színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Motorteljesítmény: 3 CHP folyamatos és 5 HP maximális teljesítményű hajtómotorÉlvezze a kiemelkedő motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

Dőlésszög: 0% - 12% (1-TouchTM)Állítsa be illetve változtassa meg pillanatok alatt a megfelelő dőlésszöget egy gomb megnyomásával, így nem csak 0,5%-os lépésekként lehet szabályozni azt.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ AssistEgyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.


A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, a megfelelő tárolás érdekében. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Flexselect rezgéscsillapító rendszerA FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect futófelületet lágy kialakítása az ízületekre eső terhelést csökkenti az aszfalton történő futáshoz képest.

Sebesség: 0-19 Km/h (1-TouchTM)

Módosítsa a futószőnyeg sebességét a konzolról egy gomb megnyomásával 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolhoz, hogy motivált maradjon edzése közben. Állítsa be a beépített 2x2" hangszórók hang erősségét a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Futófelület: 51 cm x 140 cm

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Bluetooth pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint felvenni a termékhez kompatibilis opcionális Bluetooth intelligens (BLE) mellkasi övet. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!n!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

 

Adatok
Motor
5.0 HP
Felhasználható testsúly
135 kg
Maximális sebesség
19 km/h
Dőlésszög
12 %
Futószőnyeg méret
140 cm x 51 cm
Önsúly
88 kg
Cikkszám
NTL99520-INT
Tömeg
88 kg/db
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
4,25 CHP
motor (maximális teljesítmény)
-
maximális sebesség
22 km/h
dőlésszög
0-15%
futófelület
152 x 55 cm
rugózás
Flexselect
kijelző
Érintőképernyős
programok
400
mp3/iPod bemenet
Igen/Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
Igen
melkasöves pulzusmérés
Opcionális
Bluetooth
összecsukhatóság
Igen
a termék méretei (cm)
205 x 100 x 165
összecsukott méret
100 x 100 x 189
termék súlya (kg)
126 kg
max. felhasználható testsúly
135 kg
hálózati használat
Igen
fővezeték tartalmaz Igen
csomagolt súly (kg)
163
csomagolt méret (cm)
213 x 90 x 51
Hasonló termékek