Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG

NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG
NordicTrack S25i futópad + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG


+ ajándék iFIT tagság 53875.-Ft értékben.
 
Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x140 cm méretű futófelület, 2,75 CHP teljesítményű motor, 20 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás...

Gyártó
NordicTrack
Garancia (otthoni használat)
36 hónap
9
439 000 Ft 
399 000 Ft
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 40 000 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek


NordicTrack S25i futópad


Az edzési lehetőségek végtelenek az USA-ban tervezett NordicTrack S25i futópadon!


Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x140 cm-es futófelület, 2,75 CHP folyamatos teljesítményű motor, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit alkalmazással.

Az Flexselect™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját, mind megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelölj ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

7” háttérvilágítású kijelző

Nordictrack S50 kijelző

Nyomon követheti az összes elégetett kalóriát és az edzés előrehaladását egy könnyen olvasható háttérvilágítású kijelzőn.

A 7"-os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és sebesség, valamint fel van szerelve iFit technológiával is.

Válasszon az előre beépített edzésprogram közül, melyek a futószőnyeg sebességét és a futófelület dőlésszögét automatikusan változtathatják a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.


Az iFit előfizetés külön kapható - érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

ONETOUCH vezérlők

Nordictrack S25 One Touch

Tartsd a hangsúlyt az edzéseden. Állítsa be azonnal a megfelelő sebességet és dőlésszöget. A OneTouch kezelőgombok lehetővé teszik az edzés bármely pontján történő gyors beállítást, ezáltal teljes irányítást biztosítva egy kiváló edzéshez.

Állítsa be illetve változtassa meg 0-12% között a dőlésszöget egy érintéssel, így nem csak 0,5%-os lépésenként lehet szabályozni azt.

Változtassa meg 0-22 Km/h között a sebességet egy érintéssel, így nem csak 0,1 km/h-es lépésenként lehet szabályozni azt.

Motorteljesítmény: 2,75 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor

Nordictrack S25 futópad motor

Élvezze a megnövelt motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz futópadjának.

A nagyteljesítményű Durx Mach Z™ Commercial Plus motort, úgy tervezték, hogy az önhűtés következtében a motor alacsony hőmérségleten tartsa és csendes maradjon, még akkor is, ha 22 km/h sebességen mozog rajta.

FlexsTM rezgéscsillapító rendszer

Nordictrack s30 rugózat

Állítsa be a FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect rendszer lehetőséget ad arra, hogy lágyítsa a futófelületet az ízületekre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, vagy szilárdabbá tegye a „valós” utcai futás élmény eléréséhez.

A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Állítható rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist


Nordictrack s25 space saver

Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Integrált táblagép tartó

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodt körülmények között végezheti edzését (táblagép nem tartozék).

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Futófelület: 51 cm x 140 cm

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

EKG Pulse pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint felvenni az opcionális Bluetooth pulzusmérőt! Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap
Adatok
Motor
2,75 HP
Felhasználható testsúly
135 kg
Maximális sebesség
25 km/h
Dőlésszög
12 %
Futószőnyeg méret
152 cm x 51 cm
Önsúly
86 kg
Cikkszám
NTL79520
Tömeg
100 kg/db
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
2,75 CHP
motor (maximális teljesítmény)
4 CP
maximális sebesség
22 km/h
dőlésszög
0-12%
futófelület
140 x 51 cm
rugózás
FLEX CUSHIONING
kijelző
7" LCD
programok
20
mp3/iPod bemenet
Igen/Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
Igen
melkasöves pulzusmérés
Opcionális
összecsukhatóság
Igen
a termék méretei (cm)
201 x 90 x 151
összecsukott méret
98 x 90 x 170
termék súlya (kg)
86
max. felhasználható testsúly (KG)
135
hálózati használat
Igen
fővezetékET tartalmaz Igen
csomagolt súly (kg)
100
csomagolt méret (cm)
196 x 77 X 28
Hasonló termékek