Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

IFIT SMARTBEAT FOREARM HEART RATE MONITOR PULZUSMÉRŐ

IFAHR120_1
IFAHR120_2
IFAHR120_3
IFAHR120_4

Edzen hatékonyabban az iFIT SmartBeat alkari pulzusmérő segítségével.

26 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
RÉSZLETEKIFIT SMARTBEAT FOREARM HEART RATE MONITOR PULZUSMÉRŐ

Függetlenül attól, hogy a zsírégetés vagy a szív- és érrendszer erősítése a cél, a legjobb eredmény elérésének kulcsa a megfelelő pulzusszám fenntartása az edzés során.

Edzen hatékonyabban az iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor alkari vagy felkari Bluetooth-kompatibilis pulzusmérő érzékelő segítségével, mely az optikai PPG technológián keresztül az eddigi legmegbízhatóbb pulzuskövetés biztosíthatja.

iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor egy olyan optikai pulzusmérő karpánt, amely a sokoldalúságot, a kényelmet és az egyszerűséget kombinálja.

Az iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor lehetővé teszi, hogy folyamatosan és pontosan mérje a pulzusszámodat és a mért adatokat továbbítsa saját intelligens okoskészülékedre vagy bármilyen Bluetooth®-kompatibilis fitneszgépre.

Az  iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor nem csak méri a pulzusszámot, hanem tökéletesen alkalmazkodik a karod vonalához, így szinte észrevehetetlen, mellette teljes mértékben koncentrálni tudsz az edzésre. 

Az állítható, csúszásmentes pánt lehetővé teszi, hogy a pulzusmérőt az alkaron vagy a felkaron viseld. Új módon rögzíthető csatlakozója könnyű fel- és levételt biztosít. Kényelmes textil anyagból készült a szíj, gépben is mosható. 

Egy töltéssel akár 30 órányi edzésre is elegendő. Az akkumulátor egyszerűen feltölthető a mágneses töltőfej segítségével.

Az iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor terméket használhatod szabadtéri és otthoni edzésekhez egyaránt. Szinkronizáld az iFIT alkalmazással vagy kompatibilis fitneszgépeddel*, hogy az ActivePulse™ funkció segítségével a pulzusszámodat használja az edzések automatikus beállításához.

*Kérjük, győződjön meg róla, hogy ez a termék kompatibilis a fitnesz gépeddel. Csak bizonyos Nordic Track és Proform gépek kompatibilitását tudjuk garantálni.


Miért ajáljuk a  iFIT SmartBeat Forearm Heart Rate Monitor terméket?

  • Állítható, csúszásmentes szíj kényelmes visletete biztosít.
  • Viselheted az alkaron vagy a felkaron.
  • Gyors mágneses töltés
  • 30 óra akkumulátor-élettartalmat biztosít.
  • LED be- és kikapcsoló gombbal rendelkezik.


Technikai jellemzők:

  • Optikai PPG szívritmus-érzékelő technológia.
  • Bluetooth® kapcsolodás.
  • Újratölthető lítium-ion akkumulátor.
  • Szinkronizálódik az iFIT alkalmazással és Nordictrack és Pro-Form berendezéssel.
Adatok
Cikkszám
IFAHR120
Tömeg
200 g/db