Kérdése van futópadokkal kapcsolatban? Hívjon minket!

Telefon: +3618774865, Mobil: +36203253969

BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad
BH Fitness SlimRun futópad
399 900 Ft

BH Fitness SlimRun futópad

BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad
BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad
BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad
BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad
BH Fitness F2W Dual i.Concept futópad

Összecsukható futópad azok számára, akik stabil és biztonságos gépen szeretnének futni kis helyigény melett.

Gyártó
BH Fitness
Garancia (otthoni használat)
36 hónap / 60 hónap motor
399 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

BH Fitness SlimRun futópad


Extra használhatóság, minimális tárolhatóság!

A SlimRun G6320 futópadnak köszönhető edzen otthonában és tartsa formában magát, az időjárástól vagy az edzőteremből függetlenül.

Függőlegesen és könnyen összecsukható és tároló rendszere tökéletes az otthoni helyproblémákkal küzdő felhasználók számára.

Intuitív és felhasználóbarát konzol

USB töltővel, MP3 csatlakozással és beépített hangszórókkal rendelkezik. Ezen felül univerzális tartóval kialakítva okostelefonokhoz és/vagy táblagépekhez.

Csatlakoztassa a futópadhoz okostelefonját vagy táblagépét a mellékelt kábelen keresztül, és edzés közben hallgassa meg kedvenc zenéjét a hangszórókon keresztül.

Jól kialakított gombsor és és jól látható kijelző a könnyű és biztonságos használat érdekében. Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: távolság, idő, sebesség, kalória és pulzus.

Többféle edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószalag sebessége automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Kis helyigényű tárolás

Könnyen összecsukható és tárolható, kis helyekre is befér 20 cm-es összecsukott méretének köszönhetően. Az összecsukáshoz csak néhány perc szükséges. Ágy alatt (161 x 75 x 21 cm) vagy függőlegesen (161 x 75 x 21 cm) is tárolhatja.

A beépített szállítókerekek megkönnyítik az otthonon belüli szállítást és tárolást.

Tartsd a hangsúlyt az edzéseden

A BH Green Efficient 2,5 LE folyamatos teljesítményű motorjával, maximális 16 km/h sebességen is a futópadot biztonságosan és rendszeresen lehet használni. Az önhűtés következtében a motor alacsony hőmérségleten tartható így biztosítva a csendes üzemmódot is.

120 x 51 cm, futófelülete kényelmes és tökéletes mozgást biztosít kezdők és haladó futókszámára is.

2 erőteljes elasztomeres rugózati rendszernék köszönhetően a legintenzívebb edzéseknél is kiváló védelmet nyújt a futópad térdek és ízületek számára.

A csúszásmentes műanyag lábtartók összhangban vannak az EN957 előírásokkal, feladatuk csökkenteni a sérülések elkerülését és védeni a futószalagot.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint felvenni egy opcionális pulzusmérőt! Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

115 kg maximális terhelhetőség

Hosszú élettartalomra tervezve. Forgórészeknél erősebb csapágyak, csúszásmentes pedálok. 115 kg-os maximális felhasználhatóság.

Garancia

3 év általános garancia otthoni felhasználásra.

Adatok
Motor
2,5 HP
Felhasználható testsúly
115 kg
Maximális sebesség
16 km/h
Dőlésszög
-
Futószőnyeg méret
121 cm X 51 cm
HRC mellkasöv
Opció
Extra tartozék
Könnyen összecsukható, kis helyigény, könnyű használat
Önsúly
53 kg
Cikkszám
SPORT8-BH-G6320
Tömeg
62 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek