Futópad cikkek

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.hu

Hírlevél

Futópad házhozszállítás

Futópad ingyenes házhozszállítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékajánló

Megbízható futópad üzlet

Elérhetőség

www.futopad-diszkont.hu
+36-1/877-4841

 

TOP termékek

Ifit alkalmazás NordicTrack Incline Trainer X22i futópad Life Gear Active futópad BH FITNESS TFT széria ICON

Hírek

2013.04.29 17:14
2013 Újdonság - Outdoor futópad rendszerBH Fitness 2013 ISPO (Monaco bajor, február 03-06 2013) kiállításon bemutatta, az új futópadját kültéri használatra.


Nagyon sokan kerestek már nálunk, olyan futópadot amit erkélyen vagy más egyéb kültéri területre tudnak használni.
A BH Fitness bemutatja az első olyan futópad rendszer, amelyt kültéri használatra szántak. Már nem lehet akadály eső, hó, hideg, meleg vagy szél.

A világ első kültéri futópad modellje, mely 2013 világújdonságának számít! A gyártott szerkezeti és elektromos alkatrészek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, így a futópad alkalmas kültéri használatra.

Minden OUT kültéri fitnesz terméket teszteltek eltérő hőmérséklet, páratartalom és különböző napfény viszonyokban. A gyártott szerkezeti és elektromos alkatrészek ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek, így alkalmasak kültéri használatra függetlenül az időjárástól.

A BH Fitness G65100 futópad felkészült az időjárás (szél, eső, hő) váltakozó körülményeire. A G6510O OUTtrack futópadot intenzív használatra tervezték. Az erős 3,5 lóerős motor (AC) lehetővé teszi, hogy könnyen elérje a 20 km/h sebességet. A különleges IP44 korrózióvédelemmel, kémiai kezeléssel kialakított vázszerkezet két réteg festést kapott.

A magyarországi piacra 2013 közepén kerül.