Futópad cikkek

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.hu

Hírlevél

Futópad házhozszállítás

Futópad ingyenes házhozszállítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékajánló

Megbízható futópad üzlet

Elérhetőség

www.futopad-diszkont.hu
+36-1/877-4841

 

TOP termékek

Ifit alkalmazás NordicTrack Incline Trainer X22i futópad Life Gear Active futópad BH FITNESS TFT széria ICON

Hol vásároljunk futópadot?

Hol vásároljunk futópadot?

 

Az egészséges életstílusba való egyik legjobb befektetés egy az Önnek megfelelő futópad  beszerzése. Amikor ilyen futópadot vásárolunk, a minőség egy nagyon fontos szempont. Egy ismert futópad márka kiválasztása meggyőzheti a vásárlót abban, hogy egy jobban megtervezett és tartósabb edzőgép birtokosa a kevésbé ismert futópad márkákkal szemben. Általában elmondható az, hogy futópadot kétféle forrásból lehet megvásárolni. Az egyik lehetőség a nagyáruházak fitness üzleteiből, a másik pedig a speciális fitness ágazathoz köthető szakboltokból. 

A speciális fitness szaküzletek, amire a kifejezés is utal, főleg felső kategóriás fitness alkalmazásokat forgalmaznak, igaz ez a futópadokra is. A nagyáruházakkal ellentétben az ilyen üzletek mérete jelentősen kisebb, így a szűkös helyterületet igyekeznek minőségi termékekkel megtölteni. A speciális futópad forgalmazók vásárlás után is kapcsolatban maradnak a vásárlóval, így bármi kérdés-kérés esetén elérhetőek!

A nagyáruházak széles választékban és nagy mennyiségben forgalmaznak különböző termékeket, köztük fitness berendezéseket, mely érinti a futópad kereskedelmet is. Ha a  mindennapi élethez szükséges eszközökre, tárgyakra van szüksége akkor ez egy valóban jó megoldás, a nagy mennyiségben beszerzett árukat kedvező árakon kínálják. A komolyabb futópadok ára azonban még beszerzési áron is elég magas és az ilyen termékek már nem férnek bele az „olcsón sokat” kategóriába, így ezek a minőségi futópadokat nem itt találjuk meg elsősorban. Sokkal tanácsosabb ilyen esetben speciális fitness szaküzletek felkeresése.
 
Futópad vásárlás nagyáruházakból 

Ahogyan az életben a legtöbb dolog a pénzhez köződik, a futópad vásárlás nagyáruházból szintén lehet előnyös vagy hátrányos. Ezeket az alábbiakban ismertetjük:


Előny:

Olcsó vásárlás: Ha nem annyira elsődleges a legjobb futópad gyártók által biztosított minőség, és megelégszik a pénzkímélő, csak alapszolgáltatásokat nyújtó edzőgépekkel, akkor ez a megoldás ideális az Ön számára. Bár ebben az esetben nem részesülhet a professzionális edzőgépek által nyújtott extrákból, mégis lehetővé válhat a fő cél: az egészség megőrzése.

Hátrányok:

Alapszintű futópadok: sajnos az olcsó futópadoknak a minőségük sem igazán jó. Ez leggyakrabban azt jelenti, hogy kevés bennük a minőségi alkatrész, a hajtómotor teljesítménye kicsi, a kivitelezés pedig szegényes. Ha a futópadot csak sétálásra szeretné használni, akkor ezek a dolgok még nem szükségtelenül hátrányosak, de futás esetén már tanácsos komolyabb futópadot vásárolni.

Szakképzetlen eladók: a nagyáruházak csak igen ritkán tehetik meg azt, hogy minden részlegükre szakképzett és hozzáértő eladókat találjanak. Ebből következik, ha a futópaddal kapcsolatban részletekbe menő kérdéseket tesz fel, vélhetőleg nem kap majd rájuk kielégítő válaszokat.