Futópad cikkek

Ország Boltja I. DÍJ

Ország boltja I.hely-futópad-diszkont.hu

Hírlevél

Futópad házhozszállítás

Futópad ingyenes házhozszállítás

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékajánló

Megbízható futópad üzlet

Elérhetőség

www.futopad-diszkont.hu
+36-1/877-4841

 

TOP termékek

Ifit alkalmazás NordicTrack Incline Trainer X22i futópad Life Gear Active futópad BH FITNESS TFT széria ICON

Termék részletek



NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

-9%
NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack T12.0 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
549 000 Ft
Akció: 499 000 Ft
Ajandék:
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Gyártó:
NordicTrack
Garancia (otthoni használat):
24 hónap
Hitelkalkulátor

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! Professzionális edzésekhez! 7''-os érintőképernyős kijelzővel élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.


 • NordicTrack T12.0 futópad 


  + ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!

  A NordicTrack T12.0 futópad ötvözi az edzést és a szórakozást. 
  Azok számára készült, akik kiváló minőség futópadot szeretnének vásárolni megfizethető áron.

  NordicTrack T12.0 futópad folyamatos 3.0 CHP lóerős teljesítményű motor, 0-10% közötti dőlésszög, 125 kg teherbírás, max. 22 km/h végsebesség, iPod/Mp3 csatlakozás, beépített táblagép tartó, FlexSelect rezgéscsillapító rendszer hangszórók és ventilátor jellemzi.

  Motorteljesítmény: 3 CHP folyamatos teljesítményű motor

  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz futópadjának. Csendes, sima és erőteljes, 3,0 lóerős folyamatos teljesítményű motor.

  Ahogy az autóknál, úgy a DURX™ Pro önhűtéses motoron is megelőző teszteléseket végeztek, a biztonságos és hosszútávú használat érdekében.

  A DURX™ Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. 

  Érintőképernyős kijelző
  (7” Color Smart HD Console
  Powered by Android)


  Ez a 7" HD érintőképernyő rengeteg interakciót és szórakozást biztosít az edzés monotónia elkerülésének érdekében.

  Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

  A HD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám.

  FlexSelectTM rezgéscsillapító rendszer


  Lépjen rá az állítható FlexSelect rugózattal felszerelt futófelületre. A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest.

  A FlexSelect rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek. Állítsa be az ön számára a legmegfelelőbb rugózatot. A térdek és a bokák védelme érdekében fordítsa kifele a csillapító rugókat mindkét oldalon, mely így puhább felületet eredményez. Ha befele fordítja a csillapító rugókat, stabil felületet biztosít, olyan mintha keményebb felületen futna.

  Dőlésszög: 0% - 10% (1-TouchTM)

  Nordictrack T12.0 dőlésszög
  Állítsa be illetve változtassa meg a dőlésszöget egy érintéssel. Ezzel a megoldással lehetővé válik az, hogy a megfelelő dőlésszöget egy gomb megnyomásával is megtudja változtatni, így nem csak 0,5%-os lépésekként lehet szabályozni azt.

  Beépített ventilátor (AutoBreeze Workout Fan)


  Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítva a sikerhez vezető utat.

   

  Sebesség: 0-22 Km/h (1-TouchTM)

  Módosítsa a futószőnyeg sebességét a konzolról egy gomb megnyomásával 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  Futófelület: 46 cm x 152 cm

  Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futófelület. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

  A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 125 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  Válasszon a folyamatosan frissülő edzésprogram közül, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószőnyeg sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  SpaceSaver - Felhajtható futófelület

  Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

  A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, a megfelelő tárolás érdekében. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  Beépített tablet tartó

  Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben.A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan élvezheti az edzést.

  iPod IN-BUILT Sound System

  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  Pulzusmérés


  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített CardioGrip™ fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
  (A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)

  Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelölj ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében. Lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

  Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

  Nagyméretű görgők (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel. A nagy teherbírású, megmunkált acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

  Garancia

  24 hónap




 • Motor
  4,25 HP
  Felhasználható testsúly
  125 kg
  Maximális sebesség
  22 km/h
  Dőlésszög
  12 %
  Futószőnyeg méret
  151 cm x 46 cm
  Önsúly
  85 kg
  Cikkszám
  NETL99017